Wiek: 26 Dołączył: 16 Maj 2006 Posty: 1118 Skąd: Jastrowie
Wysłany: 2010-02-05, 11:04
Lilianna napisał/a:
Na własną rękę na Twoim miejscu nic bym nie robiła bo coś takiego jest karalne jakbyś jeszcze się nie orientował.
Orientuje się. Nawet dobrze. Tylko nie wiem, skąd te Twoje wyimaginowane stwierdzenia. Ja tym zwierzakom zostawiam suchą karmę, jak mówiłem. To nie jest karalne. Jesteś przewrażliwiona albo za bardzo wyczulona na kocie sprawy.
Mi najbardziej przypadła do gustu jedna Pani, która pracuje w tej organizacji. Podczas stażu w UM przychodziła co chwile i przynosiła faktury za zakupy rzeczy dla samotnych zwierząt i chyba za coś jeszcze (sterlizacja ?). Zawsze byla usmiechnieta, jednak jak ja zobaczylem na spacerze ze swoim psem to tylko slyszałem - Ku**a, chodz tu!, **** itd :D
No cóż...Wszędzie są pseudomiłośnicy zwierząt..Albo może ta pani straciła już cierpliwość do nieposłusznego czworonoga..Różnie to bywa Ja czasem też potrafię zezłościć się na moją małą diablicę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum