Jastrowie Online! Strona Główna Jastrowie Online!
czytasz i wiesz!
internetowe forum miasta Jastrowie!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ogłoszenie 

Allegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: [G]
2010-06-01, 09:18
Nauka jazdy - najlepsza oferta szkoleniowa w regionie !!!
Autor Wiadomość
AS 
ASDRIVE.PL

Wysłany: 2010-06-01, 01:11   Nauka jazdy - najlepsza oferta szkoleniowa w regionie !!!

Witam!!! zapraszam do skorzystania z usług nowego ośrodka szkolenia kierowców
"AS DRIVE". Szczegóły www.asdrive.pl

[ Dodano: 2010-07-03, 08:36 ]

[ Dodano: 2010-07-04, 02:14 ]
Zapraszamy na kurs !!!
kat. B 1350zł jeżeli zapiszesz się do końca lipca zapłacimy za ewętualna poprawkę egzaminu
kat. A 700zł
kat. A+B 1900zł
Gwarancja ukończenia kursu w 2 miesiące !!!
Nie uczymy na puntach, golfach, motorach marki romet :)
W OSK ASDRIVE wszystkie godziny jeździsz takimi samymi pojazdami jak na egzaminie RENAULT CLIO III 5 drzwiowe z silnikiem benzynowym (nie diesel); Yamaha YBR
Spytaj się znajomych ile trwał ich kurs u konkurencji i na jakim sprzęcie jeździli.

Zapisy pod nr. 664-781-528 i na www.asdrive.pl

Najbliższy kurs rusza 7 lipca !!!

ulotka3 copy.jpg
Plik ściągnięto 72 raz(y) 329,04 KB

ulotka3b copy.jpg
Plik ściągnięto 62 raz(y) 346,47 KB

gringo 80

Wysłany: 2010-08-04, 18:52   

Witam ,ale się Pan przechwala Panie Adamie tą swoją nowo powstałą firmą. Nie jest Pan jedynym, który posiada samochód ( sprzęt jak Pan to pisze ) marki Renault Clio III ,5 drzwi z silnikiem benzynowym.W Naszym mieście z tego co wiem ogłasza się około 7 firm i prawie każda posiada Renault Clio, a niektóre firmy mają ich parę.Nie ładnie jest też szydzić z innych kolegów po fachu , którzy prócz Renault Clio posiadają inny samochód np.jak Pan pisze Fiat Punto czy Golf. Myślę,że takie argumenty pisane w ogłoszeniach nie przekonują klientów, a ponadto sądzę,że przejechanie się innym samochodem niż ten , na którym zdajemy wręcz pomaga.Nie muszę nikomu tłumaczyć, że samochody nawet tej samej marki czasami chodzą po prostu inaczej.Moim zdaniem i nie tylko moim jazda dwoma samochodami nie zaszkodzi , a wręcz pomoże.Ja osobiście kurs kończyłem w konkurencyjnej firmie i jezdziłem wprawdzie dwoma Renault Clio , ale każdy pomimo pojemności 1.2 chodził trochę inaczej.Wsiadając w samochód egzaminacyjny, który również był tej samej marki i pojemności odczułem różnicę, ale nie miałem żadnych problemów z jazdą .Egzamin zdałem za pierwszym razem. ;-)

[ Dodano: 2010-08-04, 19:08 ]I przecież prowadzi Pan firmę sam, a w każdym miejscu na ogłoszeniu pisze pan w liczbie mnogiej ( zapraszamy ,szkolimy, oferujemy itp.). Nic z tego nie rozumiem
.Podsumowując sądzę ,że najlepszą reklamą nie tylko nauki jazdy ,ale każdej firmy są zadowoleni klienci i to oni tworzą najlepszą reklamę.
Ostatnio zmieniony przez gringo 80 2010-08-05, 14:29, w całości zmieniany 2 razy  

apokalipsa 
apokalipsa

Wysłany: 2010-08-04, 19:30   

[ Dodano: 2010-08-04, 19:33 ]
nie wiem dlaczego ograniczono limit załączników na tym Forum; ma byc goło i mniej wesoło? :-( :?:
I każdym nowym zdaniem hartuje pancerz nasz
Ostatnio zmieniony przez apokalipsa 2010-08-05, 11:05, w całości zmieniany 1 raz  

Luke 
Support Admin

Wysłany: 2010-08-04, 23:14   

gringo 80 napisał/a:
I przecież prowadzi Pan firmę sam, a w każdym miejscu na ogłoszeniu pisze pan w liczbie mnogiej ( zapraszamy ,szkolimy, oferujemy itp.). Nic z tego nie rozumiem.Podsumowując sądzę ,że najlepszą reklamą nie tylko nauki jazdy ,ale każdej firmy są zadowoleni klienci i to oni tworzą najlepszą reklamę.

Czyżby kontrofensywa konkurencji? Co to w ogóle ma być za tekst, że niby co on miał wnieść do tematu? Może kolega "gringo 80" też chciał założyć naukę jazdy i mu nie "pykło" a teraz żale swoje i frustracje okazuje publicznie? "Żenua" 8-)

Reklama dźwignią handlu. Każdy przedsiębiorca to wie, bynajmniej powinien. Każdy reklamuje co chce i jak chce. Chcesz, to reklamuj swoją firmę "wieloosobową" i multifunkcyjną i jaką tam jeszcze chcesz. Może zapomniałeś, że Nasz kraj jest wolnym od cenzury państwem i wolno pisać (oczywiście nie obrażając innych, uczuć religijnych itp. etc.) co się żywnie podoba.

Piszę poprawnie po polsku

AS 
ASDRIVE.PL

Wysłany: 2010-08-23, 21:54   

Drogi gringo 80 czemu uważasz że szydzę z kolegów po fachu nigdy nie miałem takiego zamiaru. Zgadzam się z tobą że najlepszą reklamą są zadowoleni klienci, ale to w jaki sposób ja się reklamuje to już tylko moja sprawa.

Najbliższy kurs rusza już 6 września zapraszam !!!

tel. 664-781-528

[G] 
WTF?

Wysłany: 2010-08-24, 09:54   

gringo80 chce się pokłócić ;-)
Ocierać, głaskać, muskać i mlaskać
Ugniatać, naciskać, łechtać i pryskać
Nasycać, maczać, spełniać, osaczać

web: www.itprofi.pl || mobile: 0 - 502 481 089 || e-mail: gc@jastrowie.info || gg: 815521

Odpowiedz do tematu