Jastrowie Online! Strona Główna Jastrowie Online!
czytasz i wiesz!
internetowe forum miasta Jastrowie!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ogłoszenie 

Allegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: tede
2006-07-10, 11:56
Mundial 2006
Autor Wiadomość
Polskaa 
Mundialejro

Wysłany: 2006-05-16, 01:42   Mundial 2006

Witam ponownie już się bałem że forum przestanie całkiem działać. No i jak z tym wyjazdem na mundial organizuje ktos coś? Co myslicie o powołaniach Janasa?
Ostatnio zmieniony przez Furiat 2006-05-16, 20:23, w całości zmieniany 2 razy  

[G] 
WTF?

Wysłany: 2006-05-16, 01:45   

Nie interesuję się PN na tyle, aby mieć jakieś konkretne zdanie, ale chłopaki chyba nie są w najlepszej formie do MŚ?

[G] 
WTF?

Wysłany: 2006-05-16, 13:50   

Coś ciekawego:
Cytat:

Przegląd Sportowy: Mundial bez Dudka, Kłosa, Franka. Janas skreślił Dudka, Frankowskiego
i Kłosa, a nominował Fabiańskiego, Dudkę, Gizę, Gorawskiego i Brożka. Trener zaskoczył tym wszystkich. Niektóre jego nominacje są wręcz szokujące, ale może w szaleństwie jest metoda.

Co na to nasi kibice?
Ocierać, głaskać, muskać i mlaskać
Ugniatać, naciskać, łechtać i pryskać
Nasycać, maczać, spełniać, osaczać

web: www.itprofi.pl || mobile: 0 - 502 481 089 || e-mail: gc@jastrowie.info || gg: 815521

Polskaa 
Mundialejro

Wysłany: 2006-05-16, 15:06   Dobrze

Niech jadą młode wilki .Janas wyciagna wnioski z Korei i nie popełnił tego błędu co Engel który na mundial zabrał towarzystwo przyjacielsko bankietowe

Furiat 
Ja tu tylko sprzątam

Wysłany: 2006-05-16, 17:08   

Fajnie, Ĺźe:
- Powołał Brożka
- Nie powołał Dudka

Szkoda, Ĺźe:
- Nie powołał Błaszczykowskiego
- Powołał Gize
- Nie powołał Franka

Ale ogólnie skład mi się podoba, z wyjątkiem Gizy i Rasiaka ;-)

A jaką chcielibyście zobaczyć wyjściową "11" na pierwszy mecz :?:

Ja taką:

-----------------------------Boruc----------------------------

--------Baszczyński---Bąk---Jop---Żewłakow-----------

--Smolarek--Szymkowiak--Sobolewski--KrzynĂłwek--

--------------------Ĺťurawski--BroĹźek----------------------

Mundial jest nasz :-P

PS:

Przyznano numery na koszulkach polskim piłkarzom
Cytat:
Numery graczy reprezentacji Polski:

Bramkarze:
1. Artur Boruc
12. Tomasz Kuszczak
22. Łukasz Fabiański

Obrońcy:
2. Mariusz Jop
3. Seweryn Gancarczyk
4. Marcin Baszczyński
6. Jacek Bąk
14. Michał Żewłakow
17. Dariusz Dudka
18. Mariusz Lewandowski

Pomocnicy:
5. Kamil Kosowski
7. Radosław Sobolewski
8. Jacek KrzynĂłwek
10. Mirosław Szymkowiak
13. Sebastian Mila
15. Euzebiusz Smolarek
16. Arkadiusz Radomski
19. Damian Gorawski
20. Piotr Giza

Napastnicy:
9. Maciej Ĺťurawski
11. Grzegorz Rasiak
21. Ireneusz Jeleń
23. Paweł Brożek.

Moją ulubioną "koszulkową" liczbe ma Żurawski :)))

tede 
KlubSportowyTadeusz

Wysłany: 2006-05-17, 16:09   

Jak ogladałem nominacje bylem zaskoczony że bez Dudka bez Kłosa i bez Franka (dzieki któremu jedziemy na te MŚ) myślę że jedynym błedem było nie powołanie Franka. W sumie dobrze ze powołał mł0odych takich jak Gancarczyk Kuszczak czy Brożek mam nadzieje ze cos zdziałamy i wyjdziemy z grupy :)
Ostatnio zmieniony przez tede 2006-05-22, 00:27, w całości zmieniany 1 raz  

Borek 
Liverpool Rule!!

Wysłany: 2006-05-17, 20:09   

Z chęcią bym nawyzywał Janasa ale to niestety nic nieda To że nie ma jurka w składzie jest wręcz nie możlwe. Czy nie grając stracił swoje świetne umiejętności?? Jest o wiele lepszy od Boruca i jeszcze to pokaże. Nie rozumiem też stwierdzenia że fabiański jedzie na mundial aby się oswajać z dużymi imprezami. Jeśli chce się oswajać to niech kupią mu bilet na trybuny bo i tak nie pogra a jurek powinien być przynajmniej trzecim bo jest duszą kadry. Janasowi powoli się w dupie porzewracało. Wzioł swoich pupilków chociaż są inni lepsi. Od początku faworyzował też Boruca. Wyjazd mili na mundial to będzie tylko śmiech bo w żadnym zespole nie ma zawodnika który w swoim klubie nie łapie sie do kadry rezerw Niby franek nie jedzie bo nie strzela w lidze ale jak ma strzelać jeśli wchodzi z ławki na ostatnie minuty?? Janas ma u mnie naprawde wielkigo -. Ponoć na mundial bierze sie najlepszych zawodników. Będzie tak jak na ostatnim mundialu że jadą pupile trenera, a po mistrzostawach jak wygramy tylko z kostaryką drugim składem będą przeprosiny. Dlatego jestem za anglikami

Jastrowiak 
Anti SLD Comrade

Wysłany: 2006-05-18, 03:15   

To jest info jakie znalazlem na jednym z forum
".........dudek jest boheterm konkursu audiotele w telewizji ITV, najwazniehsze jest formula pytanie:Ktory LEGENDARNY bramkarz byl boheterm finalu ligi mistrzow sezonu 2004/2005 wyminione trzy nazwiska ,z ktorych jedna jest jurka! prowadzaca finalu ligi mistrzow zapytala Johna Vanulabala bylego trenera Barcy i reprezentacji Anglii.Ten bramkarz (jurek) nie jedzie na mundial, na to trener :"to jakis zart,dudek jest jednym z najlepszych bramkarzy w naszej lidze ,jego GLOWNA wada ze nie jest hiszpanem jak trener jego klubu......."

A swoja droga to Janas zachowal sie jak gbur i malo wychowany kretyn ktory nawet nie potrafil zadzwonic i wyjasnic ludziom ktorzy naprawde przyczynili sie do tego ze Polska jednak jedzie na te mistrzostwa ze oni wlasnie nie pojada.

Polskaa 
Mundialejro

Wysłany: 2006-05-18, 12:51   Szkoda

Szkoda Dudka i Frankowskiego , dobrze zrobił ze wziął młodych ale zamiast Fabiańskiego powinien jechac Dudek a zamiast Rasiaka Frankowski dałbym jeszcze Piechne zamiast
BroĹźka atak Ĺťurawski - Piechna i mistrzostwo nasze.

Czy napradę nikt nie jedzie na mecz własnym samochodem w 4-5 osób to nie bedą wielkie pieniądze podejrzewam że wyszło by po 100 na głowę

Furiat 
Ja tu tylko sprzątam

Wysłany: 2006-05-19, 20:54   

Bardzo mi się spodobała jedna wypowiedź na forum onetu:

Cytat:
Popieram Janasa.

Engel też zabrał do korei piłkarzy za zasługi (w tym Dudka)i jak to się skończyło każdy z nas wie. Dopiero w składzie jedynego wygranego przez nas meczu z USA zagrali zawodnicy, którzy naprawde byli w formie. Dudek nie gra w klubie, Frankowski nie strzela bramek, Kłos i Rząsa robią koszmarne błędy w obronie. Jeżeli nie chcemy powtórki z azjatyckiego mundialu to musimy sie pozbyc sentymentu do niektórych zawodników i mówię to z całym do nich szacunkiem. Gdyby postawić Dudka-Kłosa-Rząsę i Frankowskiego naprzeciw Kuszczaka-Dudki-Lewandowskiego i Brożka to na dzień dzisiejszy ci pierwsi przegrali by z kretesem, są starzy, bez formy, bez motywacji i bez perspektyw. Ich przeciwnicy mają to wszystko czego brakuje tym pierwszym. To smutna prawda bo odchodzą nasi idole ale jezeli chcemy coś osiągnąć to tak musi być.

~Stefman, 19.05.2006 12:51

w pełni ją popieram, ale Rasiak... w sumie też jedzie za zasługi, a jak on gra wszyscy wiemy. Tylko za Rasiaka dałbym Frankowskiego za zasługi, jednak bardzo sie przyczynił do awansu i moim zdaniem poprostu należało mu się...

zwiesz 

Wysłany: 2006-05-20, 13:34   

nie ma co brać kogoś za zasługi... bierze sie tych którzy są akluanie w najlepszej formie.. janas to wie najlepiej bo widział ich na treningach, zna wyniki testów wydolnościowych (podobno franka nie były za dobre)
cztery lata temu pojechały nazwiska a nie piłkarze i było mi wstyd to oglądac
niech janas robi swoje, wydaje mi sie ze to lepszy sklad niz engela, tzn. bardziej odważny... może w tym szaleństwie jest jakaś metoda :-P

Jastrowiak 
Anti SLD Comrade

Wysłany: 2006-05-22, 00:22   

zwiesz napisał/a:
nie ma co brać kogoś za zasługi... bierze sie tych którzy są akluanie w najlepszej formie.. janas to wie najlepiej bo widział ich na treningach, zna wyniki testów wydolnościowych (podobno franka nie były za dobre)
cztery lata temu pojechały nazwiska a nie piłkarze i było mi wstyd to oglądac
niech janas robi swoje, wydaje mi sie ze to lepszy sklad niz engela, tzn. bardziej odważny... może w tym szaleństwie jest jakaś metoda :-P

o tak !!! , jesli jest tak jak mowisz to dlaczego jedzie Mila, Lewandowski, Rasiak czy Dudka. Druga wielka sprawa o ktorej widze wszyscy zapominaja to jest fakt i tego sie nie da ukryc Franek przez ostatni rok gral dla 3 roznych klubach, i roznych klimatach, wilgotnosci powietrza i to niestety nawet by buchaja wymeczylo. Franek strzelal bez problemow, ale w Angli jeszcze sie nie odnalazl (Zurawski w 7 meczu zaczal zdobywac gole). Franak nalezy bardziej do tych technicznych graczy i malo biega ale sie nie przewraca tak jak Mila bez powadu, pilka mu nie odskakuja od nogi na 2 metry tak jak Rasiakowi. Trzeba niestety powiedzec jeszcze to ze Franek gral bez przerwy w kazdym spotkaniu przez ostatnie 3 miesiace i ile karnych wyprodukowal dla swojej druzyny Wolverhampton ktora jest na 6 lub 7 pozycji w Championship a Rasiak co 3 miesiace siedzial na lawie w Tottenhamie i juz po 6 tygodniach juz mu miejsca na lawie zabraklo i gra teraz w Championship w Southampton ktore jest na 12 pozycji i nie gra w kazdym meczu. Mila rowniez nie ma go nawet na niektorych meczach wyjazdowych na lawce bo niestety jest/byl za slaby.
To o jakich zaslugach i jakiej formie tu mowimy badzmy bardziej obektywni panowie?????

Furiat 
Ja tu tylko sprzątam

Wysłany: 2006-05-22, 17:58   

Bosacki za Gorawskiego...

http://mundial.wp.pl/kat,...=1148306232.996

Jastrowiak 
Anti SLD Comrade

Wysłany: 2006-05-22, 18:47   

Ja osobiscie polecam ten link, daja troche do myslenia

http://kiosk.sports.pl/pilka_nozna_7.htm

Cheers !

tede 
KlubSportowyTadeusz

Wysłany: 2006-05-22, 19:08   

Chodzą słuchy że kadra na mundial była juz dawno ustalona, poniewaz juz od ponad 1 miesiaca TPSA ma nagrane reklamy np. z zawodnikami Giza, Gancaczyk czy Fabianski o MS

Dbamy o Polskę, Dbamy o Polaków

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi