Każdy z nas potrzebował lub będzie potrzebował interwencji tak zwanej "Jastrowskiej Policji" .
Czy funkcjonowanie jastrowskiej Policji w pełni spełnia nasze wymagania ?
Czy nie zawiodła ona naszego zaufania ?
Czy boimy się lub wstydzimy się skorzystać z jej usług ?
Na pewno jeszcze wiele pytań tutaj padnie .
Ostatnio zmieniony przez Ryku 2009-02-11, 17:28, w całości zmieniany 17 razy
Nie mogę powiedzieć złego słowa, niektórzy wiedzą dlaczego... Dziś* przeszedłem dobre pół metra obok pasów dla pieszych przed radiowozem! Panowie zareagowali prawidłowo, zbagatelizowali. A poważnie: za każdym razem, gdy wzywałem patrol byli bezzwłocznie, nie wiem skąd tak zła opinia...
* godzina 4.00 nad ranem, więc nikt nie zarzuci im, że nie są na służbie...
Ja juz napisalem co sądze o Policji kilka razy,wiec nie mam zamiaru robic tego ponownie...
moge tylko powiedziec ze nasz policja jest na wielki minus...bo nie zajmuja sie tym co trzeba
Wysłany: 2006-08-16, 11:09
No ale kazdy chyba stwierdzi, ze ostatnio kasają jak nad rzeczne moskito... wszedzie są ! Wczoraj widziałem akcje pod jedynką... ścigneli jakiegoś faceta na motorze
p.SSS pozdrawiam panowie !
_________________ Nic człowieka tak nie charakteryzuje jak rodzaj zabawy,
której szuka...
Ja nie mam aż takiego złego zdania o naszej policji nie miałem jakiś specjalnie niemiłych spotkań z nimi:] ale również ostatnio zaóważyłem żę są wszędzie
Tu na forum nie możemy pisać pełnych nazwisk, ale pamietajmy, że we jastrowskiej pilicji pracuje KILKU (moze 3 wpożadku) policjantow.
Chyba nie wierzysz w bajki u nas są policjanci tzw.bojące dudki ,łapią tylko rowerzystów i tych którzy za głośno krzyczą ,a z resztą jak najdalej.Ja wiem kogo miałaś na myśli w tej trójce ale to tylko twoje zdanie ,nie bedę pisał dosłownie bo wtedy wszscy wiedzieliby kim jesteś!
Poprawione cytowanie // Luke :)
Ostatnio zmieniony przez Luke 2006-08-16, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
A mi tam nasza policja jest obojetna... Czasem zajmuja sie tym czym nie powinni ale najwidoczniej tyko na to ich stac i tylko to potrafia. Ja osobiscie jeszcze nie mialam z nimi doczynienia, jak to juz sie stanie to przestane ich lubic i bede miec w****ne:]
Wulgaryzmy!! - prosze o nie uzywanie slow wulgarnych na forum! // Luke
_________________ Parle à moi encore car je veut sentir que tu es...
Ostatnio zmieniony przez Luke 2006-08-17, 11:16, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum