Fundacja rozwoju kardiochirurgi w Zabrzu Polskie sztuczne serce:
www.polskieserce.pl
Temat polega na tym, że po kliknięciu w odpowiednie miejsce na podanych wyżej dwóch stronach, te 2 projekty zyskały 10 groszy.
Klikam i piszę posta: 10 gr, następna osoba pisze posta o treści: '20 gr' itd...Zobaczymy ile kaski zbierzemy... a cel szczytny...
To jak "pomożecie"?
_________________ "... Ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem,
Jedna mówi chce stąd wyjść, druga mówi ja zostaje.
Tyle sprzecznych myśli by czas pozszywać ..."
Wiek: 26 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 799 Skąd: Ciemnogród
Wysłany: 2006-09-02, 22:22
Widzę, że co niektórzy powinni przeczytać raz jeszcze zasady tej zabawy zanim zabiorą tutaj głos, chodzi o klikanie w linki, które podała Polepiona i dodanie wyklikanych groszy do już nabitej kwoty przez ostatniego użytkownika, eh...
1,00 zł (przyjmując, że WooCash i Jarek wyklikali po 20gr ;]) więc 1zł ...
_________________ Kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić
Kręcić, wkręcić, wzwodzić i wznęczyć
Wyhaczyć, wyrywać, a potem nagrywać
Ocierać, głaskać, muskać i mlaskać
Ugniatać, naciskać, łechtać i pryskać
Nasycać, maczać, spełniać, osaczać
Wiek: 23 Dołączyła: 18 Maj 2006 Posty: 638 Skąd: Jastrowie/Toruń
Wysłany: 2006-09-02, 23:22
1 link to 5 groszy a nie 10.... czytać dokładniej... teraz jest równa złotówka... oj oj kto was matmy uczył
_________________ "... Ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem,
Jedna mówi chce stąd wyjść, druga mówi ja zostaje.
Tyle sprzecznych myśli by czas pozszywać ..."
_________________ ...Od grzechu zaczął się jej świat ...a ze Bóg ja stworzył a diabeł opętał....
po dziś dzień jest raz grzeszna a raz święta.... zdradliwa i wierna, dobra i zła...
****kobieta , czyli ja****
_________________ ...A teraz, kiedy przy mnie śpisz
Wybaczam wszystkie
te nie najlepsze chwile i dni
Dotykam Twoich rąk
Wiem, że już jutro, daleko będziesz stąd...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum