Wiek: 26 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 799 Skąd: Ciemnogród
Wysłany: 2006-10-04, 20:17
Jeszcze oficjalnej listy kandydatów nie ma, dopiero po jej ogłoszeniu powinien powstać ów temat :)
_________________ Kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić
Kręcić, wkręcić, wzwodzić i wznęczyć
Wyhaczyć, wyrywać, a potem nagrywać
Ocierać, głaskać, muskać i mlaskać
Ugniatać, naciskać, łechtać i pryskać
Nasycać, maczać, spełniać, osaczać
_________________ Mam pelna swiadomosc popelnianych przeze mnie gwaltow na j. polskim, tak pisanym jak i mowionym. To NiE ZnAcZy Ze MaM pIsAc W tAkI iDiOtYcZnY sPoSoB i RoBiC z SiEbIe PoSmIeWiSkO...
Nimod to Ty możesz :) Co Ty na to? Ja osobiście nie lubie polityki i szczerze, nie interesuje sie tym wszytkim co sie tam dzieje.... A moze czasem powinnam...
_________________ ...Od grzechu zaczął się jej świat ...a ze Bóg ja stworzył a diabeł opętał....
po dziś dzień jest raz grzeszna a raz święta.... zdradliwa i wierna, dobra i zła...
****kobieta , czyli ja****
Wiek: 26 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 799 Skąd: Ciemnogród
Wysłany: 2006-10-05, 20:53
Ufo napisał/a:
a ty adm w jakiej parti jestes?
Zamierzam kandydować z ludźmi, którzy jako nieliczni z obecnej Rady cokolwiek próbowali w tym mieście uczynić przez te 4 lata, niektórzy już wiedzą, inni dowiedzą się dopiero przy oficjalnym ogłoszeniu kandydatów :)
_________________ Kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić
Kręcić, wkręcić, wzwodzić i wznęczyć
Wyhaczyć, wyrywać, a potem nagrywać
Ocierać, głaskać, muskać i mlaskać
Ugniatać, naciskać, łechtać i pryskać
Nasycać, maczać, spełniać, osaczać
Gratuluje i zycze ci szczescia chociarz bedzie ciezko. Chcialbym aby przedstawiciele z PO wygrali podwojnie ale i do nich mam wielkie zastrzezenia. JHT - nie dziekuje to typowy awanturnik ala Lepper i skonczy jak Lepper. Juz dala pokaz swoich nieudolnych umiejetnosci. Chcialbym napewno jako burmistrza kogos nowego ale z obejrzanych analiz wynika ze pan S. przegra w Jastrowiu z poparciem 40%, pani JHT ostro namiesza i moze drugie 40% zdobyc choc wierze ze nie reszte jak zwykle sie rozmydli. Wtedy do finalu pojda wyborcy z Samborska,Brzeznicy,Sypniewa i Nadarzyc i to oni roztrzygna ostatecznie. Brzeznica dla pana S.,Sypniewo tu moze byc niespodzianka JHT choc jeszcze nie mam wszystkich danych, Nadarzyce pan S. no i Samborsko szczerze mowiac nie wiem ( raz mowia ze S , nastepnym razem ze JHT a teraz slysze ze pan P). Poczekamy zobaczymy. Obym sie grubo mylil.
Wysłany: 2006-10-06, 00:01 Najbliższe 2-3 tyg. mogą wiele zmienić
Ruszy kampania informacyjna o kandydatach to mam nadzieję, że ludzie dostrzegą szansę na realną zmianę władz. Z tego co syszę to PO szykuje mocną kampanię wspierającą pana P - oby to coś dało.
Nimod to Ty możesz :) Co Ty na to? Ja osobiście nie lubie polityki i szczerze, nie interesuje sie tym wszytkim co sie tam dzieje.... A moze czasem powinnam...
TYNKA ja tez nie lubie polityki i mnie to wogole nie interesuje, ale glosowac bede tylko jeszcze niewiem na kogo bo niewiem kto startuje
Pani Jadwigo trzymamy za słowo . Żeby to nie były tylko kolejne obietnice
Ryku napisał/a:
Ufo napisał/a:
a ty adm w jakiej parti jestes?
Klub Radnych "Inicjatywa Samorządowa"
Wypowiedź pani Jadwigi Harbuzińskiej Turek . Panorama Jastrowia .
Cytat:
- ... jednym z najważniejszych zadań mojej kadencji będzie torowanie młodym ludziom drogi do przejęcia władzy w kolejnej kadencji . Jest wielu inteligentnych i wykształconych młodych , którzy są w stanie mądrze i dobrze zadbać o przyszłość naszej Gminy , i na takich ludzi będę stawiać . [/b]
Pani Jadwigo trzymamy za słowo . Żeby to nie były tylko kolejne obietnice
A dlaczego odkładac na pozniej! Czy teraz nie ma mlodych i zdolnych?A moze trzeba poczekac na wnuki radnych z "Inicjatywy Samorzadowej"Dobrymi checiami- amoze obietnicami?- jest piekl;o wybrukowane.
A dlaczego odkładac na pozniej! Czy teraz nie ma mlodych i zdolnych?A moze trzeba poczekac na wnuki radnych z "Inicjatywy Samorzadowej"Dobrymi checiami- amoze obietnicami?- jest piekl;o wybrukowane.
Kolejny Twój post, w którym pokazujesz, że nie potrafisz myśleć logicznie oraz czytać ze zrozumieniem. Zamiast wypisywać bzdury napisz wprost - głosujcie na Sikore, Cielasa, Gawluka, Dymka, Przybylskiego, , Stapińskiego - a będzie się wam żyło w krainie "mlekiem i miodem płynącej" - a radnych z opozycji wysłac na "Madagaskar".
Dominiko-czytaj dokladnie.Nie denerwuj sie.Czy u ciebie mlodosc zaczyna sie po 50-e?Bo z wymienionych nazwisk tak wychodzi.W moim spocie konkretnie pisze o mlodych/biologicznie/,a nie o dziadkach i babciach w sensie biologicznym i politycznym zarowno z jednej jak i drugiej strony.Dalej podtrzymuje,ze obietnicami szafuja wszyscy.Gorzej z wzkonaniem.Pozdrowienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum