Szukam ludzi ktorzy beda grali w cs 1.6 przez siec z Jastrowia bo fajnie sie gra......Załoze server jak bedzie trzeba pisac na gg 3078181 jak cos to mozemy wieczorkiem pograc :P-.-
Wiek: 26 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 799 Skąd: Ciemnogród
Wysłany: 2007-03-03, 15:36 Re: CS 1.6
Mathor napisał/a:
Szukam ludzi ktorzy beda grali w cs 1.6 przez siec z Jastrowia bo fajnie sie gra......Załoze server jak bedzie trzeba pisac na gg 3078181 jak cos to mozemy wieczorkiem pograc :P-.-
Przydałoby się gdybyś podał, którą sieć z Jastrowia masz na myśli, bo są conajmniej trzy :)
_________________ Kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić
Kręcić, wkręcić, wzwodzić i wznęczyć
Wyhaczyć, wyrywać, a potem nagrywać
Ocierać, głaskać, muskać i mlaskać
Ugniatać, naciskać, łechtać i pryskać
Nasycać, maczać, spełniać, osaczać
Wiek: 26 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 799 Skąd: Ciemnogród
Wysłany: 2007-03-03, 22:50
Mathor napisał/a:
Mam na mysli sieć u Czechowskiego a jak cos moge postawic normalny server niema problemu :P
[ Dodano: 2007-03-03, 21:35 ] BzykU, Grasz moze w dark eden fengshen ??
Ahhh, u niego ...
_________________ Kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić
Kręcić, wkręcić, wzwodzić i wznęczyć
Wyhaczyć, wyrywać, a potem nagrywać
Ocierać, głaskać, muskać i mlaskać
Ugniatać, naciskać, łechtać i pryskać
Nasycać, maczać, spełniać, osaczać
Właśnie z kolegami z klanu założylismy server, niestety regulamin zabrania umieszczania IP na stronach publicznych itd. więc jeśli ktoś byłby zainteresowany prosze pisac o IP do mnie na GG. Server CS 1.6 non steam. Narazie mało osób tam bywa, ale jak pisałem to początek...
Pzdr
Wysłany: 2007-05-23, 18:14
juz sobie dodalem do favourite`ow, wszystko niby ok, tylko nikogo nie ma a i tak ping mi nie spada ponize 60-70, ciezko bedzie grac, ale czasem zajrze,
tylko jedna prosba do admina,
wywal niepotrzebne mapy, bo przywital mnie airstrip, a na tym nawet 8vs8 nie ma sensu grac.
pozdro.
P.S.
a jak cos to mozna zagrac skladaczki 5vs5
dograc amxx_match, zalozyc TS i w takie cos moge codziennie.
jakby co to sluze pomoca, TS stoi na miasteczku studenckim, mozna zakladac chwilowe kanaly, wiec z tym nie bedzie problemu, ode mnie tez z klanu kilka osob jeszcze jest wiec mozna sie zmierzyc, a jak macie piatke chetna do gry to na miasteczkowym serwerze mozemy czasem zagrac.
_________________ Nie o to chodzi aby złapać króliczka...
Ale o to by gonić go !!!
Witam
Ja jestem chętny do grania :P :)
I w miare dobrze mi idzie :]
Gram na kilku serverach polskich i nie spadam ponizej pierwszej 5
Ale to zalezy od dnia bo nie raz to masakra :)
Wiec jak by co to jestem chetny :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum