Wiek: 23 Dołączyła: 18 Maj 2006 Posty: 638 Skąd: Jastrowie/Toruń
Wysłany: 2007-08-24, 13:11 O.S.T.R. - Witaj w 2003
poszukuje pilnie, jak ktoś ma prosze o linczek
_________________ "... Ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem,
Jedna mówi chce stąd wyjść, druga mówi ja zostaje.
Tyle sprzecznych myśli by czas pozszywać ..."
BTW, nie przepadam zbytnio za OSTRym ale ten kawałek bardzo fajny, szczególnie tekst. "Kiedyś się obudzę i znikną problemy, wiem to, ciągłe wku***anie stanie się legendą"
Pzdr.
_________________ Szanuj moderatora swego, bo ciężki żywot jego.
Wysłany: 2007-08-24, 19:56
Ja tam lubię Ostrego, dwa razy na koncercie byłam, pozytywne wspomnienia. Adaś pokazał klase. Z resztą takie kawałki jak "ABC", "Ile jestem w stanie dac" czy "Kochana Polsko" to klasyki. Ostatnio spodobał mi się jeden z jego najstarszych kawałków "Moje bugi jak spodnie" heh dobre...
No dzięki za kawałek, w sumie taki średni jest, tekst fajny. Łukaszku jak już Cię wykorzystuje to wrzuciłbyś mi jeszcze "Obłudę"?
_________________ "... Ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem,
Wysłany: 2007-08-24, 20:32
Dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum