Wysłany: 2006-06-01, 16:43 Uwaga!!! Tylko dla kobiet:)
Witam!!!
Pomyślałyśmy z Zuzią, aby założyć taki temat w którym bedziemy- jak to kobity - pisać o swoich babskich sprawach . Można tu nawet plotkować (tylko zgodnie z regulaminen żadnych nazwisk!). Aha, ŻADNYCH facetów- również moderatorów:)
pozdrawiamy KOKAINA I ZUZIA
Ostatnio zmieniony przez Kokaina 2006-06-01, 17:08, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 24 Dołączyła: 17 Maj 2006 Posty: 435 Skąd: Jastrowie
Wysłany: 2006-06-02, 20:09
Ej ludzie znowu kłótnia?? miał być to temat dla dziewczyn:) a widze że Luke łamie zasady ale ADM też Kokaina troche umiary w tych twych postach. pozdrawiam wszystkich:)
yyy a moze jakis babski temat o ktorym wspominalyscie laski co??:)
To moze ja zaczne:) Co sadzicie o modzie teraz noszenia tych dlugich kolorowych spodnic....i samych cekinow:)???
[ Dodano: 2006-06-02, 20:25 ]
A i dziewczyy napiszcie jakie sa Wasze ulubione filmy romantyczne:D
_________________ I'm going back to basics
To where it all began
I'm ready now to face it
I wanna understand
What made the soul singers
And the blues figures
That inspired a higher generation
The jazz makers, and the ground breakers
Ostatnio zmieniony przez Gracja 2006-06-02, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 27 Dołączyła: 23 Maj 2006 Posty: 54 Skąd: Jastrowie
Wysłany: 2006-06-02, 22:25
buhahahaha
Niezle niezle
Czy Luke zawsze musisz szukac zaczepy, najpier sie zaczynasz a pozniej skałczesz ze cie zaczepiaja a raczej ze cie zaczepiamy My
Po co prowokujesz
Jak dobrze czytam to jest tylko dla pan
Skoro masz osobowosc kobieca trzeba było choc zmienic nick by było ok
I nie groz bo to nie ładnie
[ Dodano: 2006-06-02, 20:30 ]
Widze ze dziewczyny chciał miec swoj poscik i trzeba było to juz , choc dla pozoru , uszanowac i sie nie wciskac
Fachura czekam na Twego kobiecego nicka no to teraz sie zabawimy w inny sposob
Pozdrawiam wszystkich mezczyzn ktorzy maja droga osobowosc kobieca i czujac potrzebe wygadania sie znajduja sie na tej stronce
Hmm Abby pytała o ulubione filmy romantyczne.. zdecydowanie "Pamiętnik" i "Szkoła uczuć" - jak ktoś nie oglądał polecam..
A tak pozatym "Pamiętnik" obejrzłąam dzieki - Abby, bo ona mi film pozyczyła :)) dziekuje :*
_________________ ...Od grzechu zaczął się jej świat ...a ze Bóg ja stworzył a diabeł opętał....
po dziś dzień jest raz grzeszna a raz święta.... zdradliwa i wierna, dobra i zła...
****kobieta , czyli ja****
Wiek: 24 Dołączyła: 17 Maj 2006 Posty: 435 Skąd: Jastrowie
Wysłany: 2006-06-03, 16:38
Luke przegiełeś! Co ona zrobiła takiego?? Ja także apeluje o jej odblokowanie!
[ Dodano: 2006-06-03, 14:40 ]
Aha i chciałam dodac jeszcze jedno, robisz nie ładnie bo zmieniasz w postach treść! I zazwyczaj zmieniasz to co ci nie odpowiada!
[ Dodano: 2006-06-03, 14:45 ]
Abby więc: filmy romantyczne kocham wszystkie! Jak prawie każda kobieta:)
A co do długich spódnic to są ok, trzeba tylko mieć odpowiednią figurę i gust... a z cekinami to bez przesady:)
[ Dodano: 2006-06-03, 14:47 ]
teraz moje pytanie DO PAŃ co uważacie o letnim makijażu (zieleń, róż), mi osobiście to się bosko podoba!! Ale jak mam sama tak wyjśc na miasto to troszke się cykam...
W zwiazku z moimi apelami o zakonczenie niepotrzbnej wymiany zdan, bezpodstawnej krytyki i ignoranctwa ze strony uzytkownika "Kokaina" - zablokowalem jej/jemu dostep do Forum - Luke
Tak bardzo Ci zaszkodził uzytkownik Kokaina ze musiałes ja blokować ? troszke przesada pomyśl troszke najpierw jedno ostrzezenie sie daje a nie odrazu 6
Apeluje o odblokowanie uzytkownika Kokaina
pozdro
eJ lUKE TO PRZEGIECIE DLACZEGO TY JA ZABLOKOWAŁES jAKIM PRAWE
o ILE PAMIETAM I SIE ORIETUJE ZYJEMY W WOLNYM PANSTWIE I CENZURE ZNIESIONO
nIE ŁADNIE Z TWEJ STRONY
[ Dodano: 2006-06-03, 15:00 ]
PRZECZYTAŁAM WŁASNIE CAŁEGO TEGO POSTA I WIDZE ZE JAK ZWYKLE PROWOKUJESZ KŁUTNIE,
i W TYM PRZYPADKU TEZ TAK ZROBIŁES NIC TA DZIEWCZYNA CI NIE ZROBIŁA A TY JA ZABLOKOWALES JA
TO NIE FER MOZE TERAZ MNIE ZABLOKUJESZ
Dziewczyny wy lepieij uważajcie, bo jeszcze was zablokuje :D hehehe :P
_________________ ...Od grzechu zaczął się jej świat ...a ze Bóg ja stworzył a diabeł opętał....
po dziś dzień jest raz grzeszna a raz święta.... zdradliwa i wierna, dobra i zła...
****kobieta , czyli ja****
mOZE GDZIES INDZIEJ CIE ZACZEPIŁA ALE JAK DOBRZE CZYTAM TEN POSCIK JEST TYLKO DLA KOBIETEK WIEC PYTAM SIE COIEBIE CO TY TU ROBISZ
i PROSZE CIE ODBLOKUJ JA BO BEDZIE NIE PRZYJEMNIE BO MY BABKI MAMY SWOJE SPOSOBY ZEBY SIE ZEMSCIC I PAMIETAMY DŁUGO
Dziewczyny wy lepieij uważajcie, bo jeszcze was zablokuje :D hehehe :P
tYNKA JA TEMU KOLESIOWI NIC NIE ZROBIŁAM
aPELUJE BY ODBLKOWAŁ DZIEWCZYNE I TYLE
nO NIECH TYLKO SPROBUJE MNIE ZABLKOWAC A BEDZIE NIE PRZYJEMNIE ZGŁOSZE SIE DO NASZEGO SUPER PANA adm ZE SA ŁAMANE PRAWA wOLNEGO GŁOSU
[ Dodano: 2006-06-03, 15:07 ]
NO WITAM CIE KOKAINKO
NIE DAWAJ SIE
A co do Filmów to romanse są fajne, ale muszą mieć jakiś sens... Spódnicom i cekiną mówię głośni NIE!!! A makijaż to mi się podoba ale podobnie jak tobie Ysiu, tylko na kimś> Pozdrowienia dziewczyny i dzięki za poparcie:)
[ Dodano: 2006-06-03, 17:10 ]
tadziolinho- Dzięki wielkie:) Równy z ciebie gośc !!! Trzymaj sie ze swoimi przekonaniami:)
Wiek: 27 Dołączyła: 23 Maj 2006 Posty: 54 Skąd: Jastrowie
Wysłany: 2006-06-03, 17:14
no ladnie dziewczynki walczycie i tak dalej proponuje sie nie poddawac
no jak to tak Luke mozna postapic, nie ladnie z twej stronki, ze blokujesz dziewczyne nic takiego jak widze Ci nie zrobiła
Oj nie Ladnie , zaczynasz pierwszy a pozniej placzesz i blkokujesz
[ Dodano: 2006-06-03, 15:15 ]
Oj ja lubie kazdy rodzaj z filmikow byle by go ogladac z ta druga osoba i zawsze mam pretekst by sie przytulic
[ Dodano: 2006-06-03, 15:16 ]
pozdrowionka dla dziewczyn
A poze pogadamy o babskich sprawach??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum