Jaki jest wasz ulubiony rodzaj fimow Może jakiś szczegolny film który najbardziej lubicie
Ja preferuje dobre Polskie filmy oraz zagraniczne i polskie komedie (takie jak Killer, Killerów dwóch, Chłopaki nie płaczą, Dzień świra, Czas Surferów itp)
_________________ Szanuj moderatora swego, bo ciężki żywot jego.
ja lubie filmy romantyczne :D ("Nowy York-Nowa Miłość) - mmm... Riley Smith, i czasami dobry horrorek tez można obejrzeć :D ("Dom Woskowych Ciał" - Chad Murray) ....
Wysłany: 2006-06-03, 11:14
polecam komedie "kosmiczne jaja - zemsta świrów" tylko i wyłącznie z dubbingiem
pomimo niezbyt ambitnego tytułu film naprawde śmieszny, można ogladać po raz 10 i nadal sie nie nudzi... jednak Niemcom coś w końcu sie udało
_________________ Nie o to chodzi aby złapać króliczka...
Ale o to by gonić go !!!
ja lubie filmy romantyczne :D ("Nowy York-Nowa Miłość) - mmm... Riley Smith, i czasami dobry horrorek tez można obejrzeć :D ("Dom Woskowych Ciał" - Chad Murray) ....
Taaa my wiemy co dobre... :P
"Pamiętnik" i "Szkoła uczyć" "Córka Prezydenta" "Historia Kopciuszka" (Chad Murray :)) ) - tez co do romansów
"Zakręcony piątek" "Wyznania małoletniej gwiazdy" "Dziś 13 jutro 30" eeee i wieeeele wieeeele innych :D
_________________ ...Od grzechu zaczął się jej świat ...a ze Bóg ja stworzył a diabeł opętał....
po dziś dzień jest raz grzeszna a raz święta.... zdradliwa i wierna, dobra i zła...
****kobieta , czyli ja****
Oczywiście filmy romantyczne :P (ale nie tylko:P) z chęcia oglądam filmy gdzie są przystojni faceci:P
A z konkretneijszych tytułów Nowy York- Nowa Miłość, Dziewczyna z sąsiedztwa, Stowarzyszenie wędrujących dżinsów, itp.tid
Teoria miłości - nie polecam - NUDYYYY
_________________ .....NaJ taJemNicZa naJ niE do oDgaDniĘcia
miStrZyni poDtekStóW i gEstów.....
"Raz jestem przyjacielem, a raz wielkim wrogiem,
raz deską ratunku, albo złym nałogiem."
Wiek: 26 Dołączył: 16 Maj 2006 Posty: 1118 Skąd: Jastrowie
Wysłany: 2006-06-03, 17:49
666:)- napisał/a:
Powrot zywych trupow
No a jakze :) mozna bybylo przypuszczac o innej tematyce jaka reprezentuje Twoj nic 666.Skoro tak, to polecam "Martwice Mózgu", hehehe, albo "Coś" na pewno Ci sie spodoba ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum