a mi kawiarenki z białą słodzona kawą! Poprosze raz jeśli mozna :P
_________________ ...Od grzechu zaczął się jej świat ...a ze Bóg ja stworzył a diabeł opętał....
po dziś dzień jest raz grzeszna a raz święta.... zdradliwa i wierna, dobra i zła...
****kobieta , czyli ja****
Wysłany: 2006-06-23, 13:41
najbardziej brakuje parku, z piaskownicami, zjezdzalniami dla dzieci i mnostwem cienia, aby mozna bylo sobie w przysiasc na lawce i posiedziec w chlodzie
_________________ Nie o to chodzi aby złapać króliczka...
Ale o to by gonić go !!!
Wiek: 23 Dołączyła: 18 Maj 2006 Posty: 638 Skąd: Jastrowie/Toruń
Wysłany: 2006-06-23, 19:21
Dobrego pubu gdzie mozna by w spokoju wypic piwo, i placów zabaw dla dzieci na osiedlach...
_________________ "... Ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem,
Jedna mówi chce stąd wyjść, druga mówi ja zostaje.
Tyle sprzecznych myśli by czas pozszywać ..."
_________________ Mam pelna swiadomosc popelnianych przeze mnie gwaltow na j. polskim, tak pisanym jak i mowionym. To NiE ZnAcZy Ze MaM pIsAc W tAkI iDiOtYcZnY sPoSoB i RoBiC z SiEbIe PoSmIeWiSkO...
a mi brakuje porządnej cukierni! Gdzie można byłoby posiedzieć napić się gorącej czekolady i zjeść dobre ciacho!
_________________ .....NaJ taJemNicZa naJ niE do oDgaDniĘcia
miStrZyni poDtekStóW i gEstów.....
"Raz jestem przyjacielem, a raz wielkim wrogiem,
raz deską ratunku, albo złym nałogiem."
koreen
Wysłany: 2006-06-24, 11:27
No nic innego MRg nie pozostaje jak działąlność gospodarczą założyc hehehe! W formie kawiarenki...tylko tyle wam trzeba? :( Dośc żenujące. A mi od dziś brakuje konia bo ponoć go nie ma...wspaniałych mieszkańców mamy... :(
_________________ Blessed is the man who, having nothing to say,
abstains from giving us wordy evidence of the fact.
ja rowniez chcialam duza cukiernie gdzie mozna by bylo napic sie kawki,herbatki i zjesc cos slodkiego;) poseidziec z kumplekami na plotkach lub z chlopakiem spedzic mily wieczor lub popoludnie. Przydalby sie rowniez jakis ladny park(chociaz jak go stworzyc??) kino to przede wszystkim- wiem ze kino mamy ale filmow nie mozemy ogladac:/ nastepnie jakas pozadna( !!!! )dyskoteka... wiecie...zeby nikt nie przesadzal z alkocholem lub zeby to byla dyska od 15-19 lub 20... bo nam tego brakuje... przydalaby sie w Jastrowiu herbaciarnia....<mm> ale chyba nawet w Pile takiej nie ma. Widzialam takie miejsce gdzie jest sto piedziesiat tysiecy:P roznych kombinacji herbaty-podaja Ci dwie filizanki i dzbanek i mozesz lac ile chcesz za przyzwoita cene:) cudowne miejsce:) hmm...basen? Nie to by sie nie sprawdzilo kompletnie. Moze fajnie by bylo jakby w Jastrowiu odbywaly sie lekcje malarstwa...jakies galerie...wystawy...fotografia itp:)i oczywiscie kort tenisowy...strasznie bym chciala zeby byl jakies pozadny:*buska
_________________ I'm going back to basics
To where it all began
I'm ready now to face it
I wanna understand
What made the soul singers
And the blues figures
That inspired a higher generation
The jazz makers, and the ground breakers
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum